ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το blog αυτό δημιουργήθηκε για το μαθητικό διαγωνισμό "ξεμπλόγκαρε". Ο διαγωνισμός αυτός έχει ως σκοπό εμείς τα παιδιά να δείξουμε, πώς θα θέλαμε να είναι το internet, φτιάχνοντας ένα blog. Mαζί με τον φίλο μου συνεργαστήκαμε για να φτιάξουμε αυτό το blog. Βοήθησαν όμως και άλλα παιδιά με τις απαντήσεις τους στην ερώτηση που τους κάναμε:
- Τι θα σου άρεσε να έχει ένα blog;
Έτσι δημιουργήθηκαν οι κατηγορίες που βρίσκονται στο blog μας.

Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

Ψηφιακή Ελλάδα - Η ψηφιακή Ελλάδα στο σχολείο μου

Το σχολείο μας υλοποιεί μία ιδέα για την ψηφιακή Ελλάδα. Η ιδέα που θα την πραγματοποιήσει ο καινούργιος μας διευθυντής έχει ως σκοπό σε κάθε μία τάξη να υπάρχει από ένας υπολογιστής. Ο κάθε υπολογιστής θα έχει internet και άλλα προγράμματα .
Έτσι με αυτό τον τρόπο η δασκάλα μας θα μας κάνει παρουσιάσεις και εμείς θα ψάχνουμε πληροφορίες για θέματα που δεν ξέρουμε καθώς θα μπορούμε να κάνουμε τις εργασίες μας εκεί ψάχνοντας για πληροφορίες, γιατί κάποιοι από εμάς δεν έχουμε internet. Επίσης μπορούμε να φτιάχνουμε παρουσιάσεις με τις πληροφορίες που βρήκαμε για εργασίες που αντί να τις εκτυπώνουμε να τις βάζουμε σε CD (από το σπίτι) και στο σχολείο να τις παρουσιάζουμε.

Εγώ όπως και άλλα παιδιά περιμένουμε τόσο πολύ την ιδέα αυτή να πραγματοποιηθεί γιατί σε όλους μας, μας αρέσει ο υπολογιστής πόσο μάλλον τα μαθήματα που θα κάνουμε πάνω σε αυτόν. Έτσι τα μαθήματα θα γίνουν πιο ενδιαφέροντα.


http://www.psifiakiellada.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: