ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το blog αυτό δημιουργήθηκε για το μαθητικό διαγωνισμό "ξεμπλόγκαρε". Ο διαγωνισμός αυτός έχει ως σκοπό εμείς τα παιδιά να δείξουμε, πώς θα θέλαμε να είναι το internet, φτιάχνοντας ένα blog. Mαζί με τον φίλο μου συνεργαστήκαμε για να φτιάξουμε αυτό το blog. Βοήθησαν όμως και άλλα παιδιά με τις απαντήσεις τους στην ερώτηση που τους κάναμε:
- Τι θα σου άρεσε να έχει ένα blog;
Έτσι δημιουργήθηκαν οι κατηγορίες που βρίσκονται στο blog μας.

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

ψηφιακή Ελλάδα - Πώς φανταζόμαστε το μέλλον

Πώς φανταζόμαστε το μέλλον:Φανταζόμαστε το μέλλον να είναι πολύ ενδιαφέρον. Το έχουμε χωρίσει σε τρία θέματα:την ιατρική και το σώμα, την πόλη και τον κόσμο.

Ιατρική:Στο μέλλον η ιατρική θα έχει επαναστατικές προόδους. Ακόμα και θεραπείες που ως σήμερα τις θεωρούσαμε αδύνατες ενώ στο μέλλον θα είναι απλές. Υπάρχουν όμως και κατά. Επίσης θα υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια, γιατί θα υπάρχουν μικροτσίπ που θα μας βοηθούν σε ένα ατύχημα καλώντας πρώτες βοήθειες.

Επίσης όταν θα πρέπει να κάνουμε μεταμόσχευση και δεν έχουμε εναλλακτικό όργανο στο μέλλον θα μπορούμε να φτιάξουμε όργανα που ως σήμερα δεν μπορούσαμε.


Η πόλη:
Στο μέλλον η πόλη θα είναι ξεχωριστή. Τα αυτοκίνητα θα είναι μοντέρνα, καλοσχεδιασμένα και με καλύτερη απόδοση. Οι δρόμοι θα έχουν μικροτσίπ
για την καλύτερη διαχείριση των αυτοκινήτων και για λιγότερα ατυχήματα.
Επίσης μπορεί να υπάρχουν και διαφημίσεις που να παρουσιάζονται με τρισδιάστατες εικόνες. Επίσης οι αστυνομικοί θα ψάχνουν και θα βρίσκουν τους κλέφτες και τους εγκληματίες ευκολότερα με την πιο σύγχρονη τεχνολογία.


Ο κόσμος:
Δεν θα είναι μόνο η γη που θα έχει αναπτύξει τεχνολογία αλλά και έξω από τη γη
τα διαστημόπλοια και γενικά όσοι ασχολούνται με το διάστημα θα έχουν αναπτύξει την δικιά τους τεχνολογία παρατήρησης του διαστήματος.

Το εσωτερικό των διαστημοπλοίων θα είναι εξοπλισμένο με επιστημονικά όργανα.
Πολλοί υποστηρίζουν μάλιστα ότι στο μέλλον θα μπορούμε να ταξιδέψουμε σε άλλα αστρικά σύμπαντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: