ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το blog αυτό δημιουργήθηκε για το μαθητικό διαγωνισμό "ξεμπλόγκαρε". Ο διαγωνισμός αυτός έχει ως σκοπό εμείς τα παιδιά να δείξουμε, πώς θα θέλαμε να είναι το internet, φτιάχνοντας ένα blog. Mαζί με τον φίλο μου συνεργαστήκαμε για να φτιάξουμε αυτό το blog. Βοήθησαν όμως και άλλα παιδιά με τις απαντήσεις τους στην ερώτηση που τους κάναμε:
- Τι θα σου άρεσε να έχει ένα blog;
Έτσι δημιουργήθηκαν οι κατηγορίες που βρίσκονται στο blog μας.

Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Την συναντώ κάθε φορά που «ψάχνω» στο internet πληροφορίες και τις βρίσκω με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Ψάχνοντας στο internet για πληροφορίες είναι σαν να ψάχνω σε μία εγκυκλοπαίδεια. Όμως η διαφορά μεταξύ εγκυκλοπαίδειας και internet είναι ότι στο internet βρίσκω τις πληροφορίες που θέλω σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ σε μία εγκυκλοπαίδεια για να βρω τις πληροφορίες που θέλω κάνω πολύ ώρα.
Όμως επειδή το internet είναι πολύ χρήσιμο για αναζήτηση πληροφοριών αυτό δε θα πει πως δεν θα πρέπει να έχουμε εγκυκλοπαίδειες. Ο λόγος είναι επειδή μπορεί καμιά φορά το internet μας να έχει ένα πρόβλημα ή υπάρχει διακοπή ρεύματος και αυτές οι πληροφορίες που πρέπει να βρούμε είναι πολύ σημαντικές και πρέπει να τις βρούμε σύντομα. Τότε ο υπολογιστής δεν θα μπορεί να μας εξυπηρετήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: